Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Sittard-Geleen Logo

Ontstoppen

WC verstopt Sittard-Geleen

Wij verhelpen jouw wc verstopping

SITTARD-GELEEN

WC verstopt Sittard-Geleen?

WC verstopt Sittard-Geleen? Niemand is graag bezig met het ontstoppen van het toilet, toch ben je het liefst zo snel mogelijk verlost van deze verstopping. Op deze pagina bieden wij dan ook verschillende methodes aan waarmee jij zelf je wc kunt ontstoppen.

Laat je deze klus liever over aan iemand anders? Dat begrijpen wij maar al te goed. Bel daarom vandaag nog naar 046 202 28 60  voor het afstemmen van onze agenda’s.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Je doet er goed aan om je vloer te bedekken. Zo voorkom je schade, vieze vlekken en een hele boel schoonmaak werk. Bedek de vloer met een stuk karton, een zeil of wat oude lakens.

Ontstoppen Sittard-Geleen Logo
Loodgieter ontstoppen Sittard-Geleen afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Om het probleem op te lossen dien je wel de oorzaak te weten. Alleen dan kun je een verstopping effectief ontstoppen. Vaak zien we dat een vast object in de leiding de boosdoener is.

Wanneer je te maken hebt met een vast object in je leiding zoals een speeltje van je kind, een toilet blok of iets anders wat te groot is voor de leiding kun je deze misschien het beste weer naar boven brengen.

Is het vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan kun je mogelijk een spoeling forceren. Voor hulp bij verstoppingen kun je bellen met Ontstoppen Sittard-Geleen via 046 202 28 60.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Zie jij het object nog zitten? Dan komt het waarschijnlijk niet voorbij de kronkel in je wc. Je hebt geluk omdat het terug halen van grote voorwerpen soms lastig kan zijn bij deze kronkel.

Verwijder het voorwerp, trek hierbij een paar rubberen handschoenen aan om je handen te beschermen tegen het vieze water. En gooi het vervolgens in de container.

Zit het voorwerp vast of blijft de verstopping aanhouden? Dan lossen wij deze situatie graag voor je op. Maak een afspraak via 046 202 28 60.

Ontstoppen afvoer Sittard-Geleen
Ontstoppingsdienst Sittard-Geleen

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Wanneer je iets in je leiding vast zit wat flexibel of vet is kun je dit misschien door proberen te spoelen met wat wasmiddel.

Gooi twee eetlepels wasmiddel in het toilet en gooi er vervolgens een emmer warm water boven op. Gebruik geen kokend water! Je porselein kan hierdoor scheuren of zelfs knappe. Pas daar dus mee op!

Werkt het niet? Dan helpen wij je graag met professionele apparatuur 046 202 28 60.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Werken de bovengenoemde methodes niet? Dan kun je nog de ouderwetse ontstopper proberen. Dit is een vertrouwde methode die zeer effectief werkt.

Maak de ontstopper flexibel door hem in een bak met warm water te houden. Op deze manier sluit hij beter af op het hals van je toilet. Druk hem zacht aan, anders druk je het vuil verder de leiding in, en trek hem zo hard mogelijk naar je toe. Herhaal deze stap tot het vuil of het voorwerp weer zichtbaar is in het toilet. 

Gebruik soda als hulp middel om de leiding van binnen gladder te maken.

Ontstoppen Sittard-Geleen Leiding
WC verstopt Sittard-Geleen

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is effectief bij veel verstoppingen. Een wc is gemaakt van porselein en kan niet goed tegen de klappen die er soms vrij komen wanneer je de ontstoppingsveer rond draait.

Bel de spoedservice van Ontstoppen Sittard-Geleen voor een langdurige ontstopping. 046 202 28 60.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Een verstopping kan dusdanig hardnekkig of moeilijk te bereiken zijn dat je het niet af kunt met de bovengenoemde tips. Daarom kun je Ontstoppen Sittard-Geleen inschakelen. Wij maken gebruik van professionele apparatuur. Een verstopping hebben wij dus snel opgelost.

Wij hebben veel unieke gereedschappen waarmee wij iedere verstopping op kunnen lossen. Bel ons op 046 202 28 60 voor het maken van een afspraak.

Graven riool Sittard-Geleen

Starttarief

121

  • eerste uur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Na starttarief

30,25

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • inclusief machinekosten

Garantie

Na inspectie

Hebben wij een rioolinspectie uitgevoerd? Dan heeft u drie maanden garantie op onze werkzaamheden.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-sittard-geleen

WC verstopt

WC verstopt Sittard-Geleen

Is jouw wc verstopt? Dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Wij kunnen je een handje helpen. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? Dan heb je waarschijnlijk met een verstopping te maken. Wij lossen dit graag voor je op.

loodgieter-in-sittard-geleen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Sittard-Geleen

Woon jij in Sittard-Geleen of omstreken? En wil jij een verstopping voorkomen? Dan kunnen wij beginnende verstoppingen voor je opsporen en oplossen.

Zit je riool verstopt? En is het zo hardnekkig dat je het zelf niet kunt oplossen? Dan lossen wij het graag voor je op met onze professionele apparatuur.

Loodgieter Sittard-Geleen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is je doucheputje verstopt? De kans is groot dat dit door vuilresten zoals haren en zeep komt. Deze krijg je vaak lastig weg. Daarom helpen wij je graag.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

046 202 28 60

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Sittard-Geleen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Sittard-Geleen